illatgyertya
Szolgáltatás

Otthona frissességet az illatgyertya biztosítja

illatgyertya
Illatgyertya

Ugye milyen kellemes, ha valamilyen gyümölcsillat terjeng a szobákban? Az aromaterápiához is használható illatgyertya régóta kedvelt tárgy a lakásokban, ami könnyed illattal öleli át a helyiségben tartózkodókat. Nemcsak mutatós mécsesekben és üvegekben kapható, mivel formája különféle alakzatú is lehet.

A webáruházunkból megrendelhető illatgyertya mindegyike intenzív illatot bocsát ki, még akkor is, ha nem gyújtotta meg. Meggyújtva a romantikus, meghitt esték elengedhetetlen kellékévé válhat, nappal pedig tökéletes egy aromaterápiás, pihentető alváshoz. Illatok szempontjából nagyon széles a paletta, kedveltek a levendulás, rózsa, vanília, kakaó, erdei gyümölcs, valamint a menta változatai.

Nálunk epres, fahéjas almás és fenyőerdős illatgyertya is kapható, kisebb és nagyobb kiszerelésben egyaránt. Akciósan is vásárolhat belőlük, amíg a készlet tart. Ha gyors frissességet akar elérni, javasoljuk, hogy nézzen szét a illatosító spray-k között is, amiket időzíthető adagolókba tehet vagy manuálisan használhat!

Otthona frissességet az illatgyertya biztosítja bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva