Szolgáltatás

Névjegykártya a nyomda segítségével

Névjegykártya a nyomdából
Névjegykártya a nyomdából

Az első, amit egy új ügyfélnek átnyújt egy vállalkozó vagy felsővezető, az a névjegykártyája. Ne sajnálja tehát a névjegykártya előállításának megtervezésére szánt időt. A legtöbb nyomda már vállalja az ilyen névjegykártyák nyomtatását és gyakran formai javaslatokkal is támogatják a megrendelőt, hogyha az nem rendelkezik határozott elképzeléssel.

Azért is jobb szinte kész ötletekkel és tervvel érkezni a nyomdába, mint az adódó javaslatok közül választani, mert akkor nem történik meg, hogy a végeredmény mégsem lesz olyan, mint amilyet elképzelt a megrendelő.

A névjegykártyán szerepelnie kell az illető nevének, címének, telefonszámának és egyéb elérhetőségének, mint e-mail cím, Skype azonosító. Hogyha céges alkalmazottnak készül a névjegykártya, akkor a cég neve és elérhetősége is jó ha szerepel a kártyán. Manapság elterjedtté vált a QR kód használata minden olyan felületen, ami reklámra alkalmas.

A QR kód elvezeti azt, aki beolvassa az okos telefonjába, a cég weboldalára vagy akciós termékeihez. A nyomda olyan QR kód tervezését és nyomtatását is képes elvégezni, amelyikben a cég logója is szerepel, ezáltal is egyéniesítve a felületet.