vakondháló telepítése
Szolgáltatás

Nagy problémát old meg a vakondháló telepítése

vakondháló telepítése
Vakondháló telepítése

A tájrendezési projekt létrehozása egy alapos folyamat. Ebben az eljárásban mi megvalósítjuk az ügyfelek merész ötleteit és a kertépítés Pest megye területén kompetensen, gyorsan, hatékonyan és a projekttel összhangban fog lezajlani. Az ügyfeleinkkel fenntartott kapcsolatainkban a korrekt együttműködés szabályai alapján járunk el, minden tapasztalatot és igyekezetet felhasználva, hogy minőségi szolgáltatást nyújtsunk. A terv aprólékos kidolgozása, a közelgő folyamatok részleteinek megbeszélése és a méltányos ár a kulcsa a gyümölcsöző együttműködésnek.

A kertépítés Pest megyében a növénytan, az agronómia és az építészet ismereteinek kombinációja. A tájrendezés folyamata egyes elemek egész láncolatát ötvözi a terület tanulmányozásától kezdve a kidolgozott projekt megvalósításáig. A koncepciója nemcsak a növények elrendezését foglalja magába a területen. A kertépítés Pest megyében dolgozó szakembereinek figyelembe kell venniük az ügyfél összes kívánságát és a ház építészeti stílusának megfelelően kell kiválasztaniuk a kert stílusát. Számos különféle módszer létezik a gyep védelmére a rágcsálók ellen.

Annak érdekében, hogy egyszer és mindenkorra megszabaduljon tőlük, elkerülhetetlen a műanyag vakondháló telepítése. A kis kártevők nem tudják legyőzni ezt a mechanikus akadályt, ezért végül arra kényszerülnek, hogy elhagyják a kertet. A vakondháló telepítése után semmilyen alulról támadó rágcsáló nem tud majd bejutni a zöldterületre. A műanyag hálót geotextíliaként is használják a gyep alapzatának megerősítésére, különösen a gyepszőnyeg telepítés során.

Ezen kívül a rács megakadályozza a talaj süllyedését, elmosódását és erózióját. Sikeresen használják a lapos területeken és az akár 20 fokos meredekséggel rendelkező lejtők megerősítésénél is. A műanyag akadály a gyepszőnyeg alá, a talajba kerül beszerelésre, amit egy apró, legfeljebb 10 cm-es vastagságú földréteggel borítanak. A pázsit gyökerei az idő múlásával kihajtanak a rács szemein keresztül és még szorosabban rögzítik azt. A vakondháló telepítése teljesen biztonságos az egészség szempontjából.