Webáruház

Jól mutat a beltéri ajtók Debrecen lakásaiban

Beltéri ajtók

A minőségi nyílászárók használata elengedhetetlen egy lakásban, hiszen a meleget bent, a hideget pedig kint tartja. A webáruházban jobbnál-jobb ajtók közül választhat a vásárló.

A gazdag választékban fellelhető beltéri ajtók Debrecen területén előrendelhetőek. Választhat modern, furnéros, klasszikus, vagy kinti nyílászárók közül, mert a minőség magáért beszél. A Natura Impress kiváló választás lehet az otthon kialakításakor, mivel a letisztult és modern dizájn önmagában is nagyszerűen mutat.

A betét az ajtólapban réteges lemezből készült, valamint kerettel erősített fúrt faforgácsbetét az alapanyaga. A lap roppant jó minőségű furnérral lett beborítva.

A lap dombor-nyomott mintákat tartalmaz. A nyílászáró matt lakkal van bevonva, ami igen elegáns hatást nyújt. A zár kétféle színben kapható, ezüst és arany árnyalatban. 3 fajta biztonsági zárral látható el, igény szerint, ezek a sima kulcsos, biztonsági zár, illetve a WC záras megoldás. A minőségi beltéri ajtók Debrecenben mindenkinek elérhetőek.