Webáruház

Itt van az új UMI telefon!

Az új UMI akkuja sokáig bírja

Kevesen ismerik ezeket a telefonokat, mert még csak most kezdenek el megmutatkozni nálunk. Az UMI telefon mindent magába foglal, amire szükség van egy modern telefon megvásárlásakor.

Hatalmas és szép kijelzőjével csak úgy vonzza a tekinteteket, ráadásul ezt a megjelenítőt egy hatalmas 4000mAh akkumulátor szolgálja ki energiával az UMI telefon egyes modelljeiben. Minél nagyobb az akkumulátor, annál lassabban merül le. Viszont ez a pozitívum magában hordoz egy negatívumot is.

Mivel ilyen nagy a kapacitása, ezért lassabban lehet visszatölteni. De az nem gond az UMI telefon gyorstöltőjének, amihez a legújabb C típusú csatlakozón keresztül fog rákapcsolódni a gyorstöltő, ami percek alatt nagyot tud dobni a töltöttségi szinten.

Az alkalmazások futtatásával itt sem lesz gond, hiszen a készítők rendesen ellátták RAM-al a készüléket, ráadásul ehhez még hozzácsapták a nyolcmagos processzort is, ami barátságosan dorombol az UMI telefon alumíniumborítása alatt. Mindent összevetve, egy igazán színvonalas készüléket kaphatunk a kezünkbe, ha ezt választjuk.