Webáruház

A kézszárító gép igénytelen működése

Kézszárító gép
Kézszárító gép

Sokszor azon veszekednek az építtetők, hogy melyik megoldás a hatékonyabb, egy hagyományos mosdó vagy a modern koncepciós berendezés kialakítása. 20 évvel ezelőtt, a kézszárító gép vagy szappan adagoló, a legjobb esetben az 5 csillagos hotelben került kialakításra, mostanra pedig ezeket a praktikus gépeket szerelik mindenhová.

Az utóbbi 2-3 év tapasztalatai azt bizonyítják, hogy azok a közüzemi mosdók, amelyekben több száz ember fordul meg naponta, a karbantartási és üzemeletetési költségek jóval alacsonyabbak, ha modern, önműködő berendezések kapnak benne helyet.

Az infrás irányítású kézszárító gép, a fényérzékelős szappan adagoló, az automata öblítős WC nem igényel állandó felügyeletet, elég ha a személyzet naponta egyszer, maximum kétszer ellenőrzi és ha szükséges, akkor feltölti, beállítja. Az automata ki-bekapcsolós kézszárító gép nem igényel semmilyen utántöltést. Az egyetlen dolog, amire a gép igényt tart, az a tisztántartás, hiszen időszakosan mindenképp szükség van a fertőtlenítésre.