Szolgáltatás

Így kezelje a Google táblázatokat!

Google táblázatokG

Manapság már az irodai munka során is számtalan szoftver közül válogathatunk, amelyeket összehasonlítva kiderül, hogy mind más egy kicsit és mindegyiket eltérő feladatra érdemes használni. Nézzük most meg, hogy mire jók a Google táblázatok, hogyan kell kezelni és mikor érdemes erre a szoftverre voksolni.

Az első és legalapvetőbb tulajdonsága, hogy ez egy felhő alapú program, ami lehetővé teszi, hogy egy időben több felhasználó is tudja szerkeszteni, illetve bármilyen készüléken frissíteni lehet a tartalmat, tehát nincs egyetlen géphez vagy felhasználói fiókhoz kötve.

A Google táblázatok kezelése nagyban hasonlít az Excelre vagy a Wordben létrehozható táblázatokra, azonban észre fog venni néhány alapvető különbséget a használata közben. Ha szeretne bővebb információt megtudni róla, akkor mindenképpen kattintson a fent található linkre, ahol az Excelmester csapata elmagyarázza a Google táblázatok kezelését és felhasználhatóságát, valamint néhány trükköt is megoszt az olvasókkal! Könnyítse meg a napi munkavégzést!