McKenzie torna Budapesten
Szolgáltatás

Hogyan lett ilyen népszerű a McKenzie torna Budapesten?

Mozgásszervi panaszok esetén a legtöbbször olyan módszert keresünk, ami megszünteti a problémát és a segítségével fent is tartható a fájdalommentes állapot. Nem csoda, hogy ekkora népszerűségre tett szert a McKenzie torna Budapesten (0630 505 0503; 1027, Vitéz u. 9.). A terápiának hála, nemcsak a különböző, helytelen életmódból fakadó tünetek szüntethetők meg, de a sérülések utáni rehabilitáció is új szinte emelhető.

Ez utóbbi még azok esetében is hihetetlenül fontos, akik valamilyen polgári foglalkozást űznek, lévén súlyosabb esetekben a keresőképtelenség is elhúzódhat. Ugyanakkor, fokozott a jelentősége az aktív sportolók esetében, ahol a gyógyulási folyamat eredményessége mellett, annak gyorsasága is döntő befolyással lehet a jövőre nézve. A McKenzie torna ezekben a szituációkban pontosan azért jelenthet óriási segítséget, mert minden esetben egyénre szabott, ezáltal pedig a hatékonysága kiemelkedő. Még az olyan komoly támasztórendszeri problémák esetén, mint amilyen a gerincsérv vagy a csigolyacsúszás, a precízen végrehajtott gyakorlatoknak hála, legtöbbször már pár kezelés elteltével javulás tapasztalható. A pácienseknek kérdés az is, hogy mekkora kényelmetlenséggel járnak az alkalmak. Jó hír, hogy a terápiás foglalkozások mellett, a hangsúly idővel egyre inkább az önállóan végrehajtható gyakorlatokra helyeződik. A megfelelő technikák elsajátítását követően egyedül is elvégezhetjük a tornát, ezzel pedig rengeteg időt megspórolhatunk.

Rendkívül fontos, hogy a szakember által átadott információkat minden esetben precízen alkalmazzuk. A McKenzie torna lényege éppen abban rejlik, hogy az állapotunkban végbemenő változásokat folyamatosan figyelemmel követjük és a módszereket a visszajelzéseknek megfelelően rendszeresen alakítjuk. Ez a metódus könnyedén elsajátítható, ám az első időkben mindenképpen szakember felügyeletét igényli. Az alapos kivizsgálást követően, kizárólag jól képzett, tapasztalt terapeuta képes összeállítani azt a kezelési tervet, amire szükségünk van.