Szolgáltatás

Hőálló kesztyű az égési sérülések ellen

Hőálló kesztyű
Hőálló kesztyű

Az ember egyik érzékszerve a bőr, ami testünk egészét beborítja. Általa tapintjuk, érzékeljük a tárgyak formáját, anyagát, hőmérsékletét. De nemcsak jó hűvös vagy kellemesen meleg tárgyak vannak, ráadásul az időjárás is befolyásoló tényezőnek számít, ezért fontos odafigyelnünk, ha érdekel kezünk épsége. A hőálló kesztyű megvédi a kézfejet és az alkart az égési sérülésektől 100ºC, 250ºC, sőt, akár 500ºC-on is.

Az égési sérüléseknek különböző fokozatai vannak, ettől függetlenül, jobb mindet, még a legenyhébb változatát is elkerülni, hiszen ha már tapasztalta a napégést, tudja milyen kellemetlen tud az lenni. Egy kis odafigyeléssel és elővigyázatossággal ez persze lehetséges.

Vásároljon hőálló kesztyűt, hogy megvédje magát az égési sérülésektől! Az egyes darabok között találhat olyat, ami gumírozott mandzsettájával szorosan illeszkedik a kézfejre, az alkart pedig különböző hosszúságokban védi, 40cm, 45cm, de akár 60cm hosszan is takarhat, így mindenki megtalálhatja a méretben számára hőálló kesztyűt.