Webáruház

Gyerekülések hosszútávra tervezve

Minőségi gyerekülés

A közlekedésben minden korosztálynak megvan a megfelelő biztonságvédelmi eszköz, rendszer. Ha autózásról van szó, a 150 cm-nél alacsonyabb gyermekek esetén, ez az eszköz a gyerekülés, vagy az ülésmagasító. Az üzletekben ezeket a termékeket különböző csoportokba (0/0+, 0/1, 1, 2/3, 1/2/3) sorolják a szállítandó gyermek súlya és életkora alapján, tehát ennek megfelelően tudunk válogatni a kínálatból.

Az első csoportba a babahordozók tartoznak, újszülött kortól egészen 12 kg-ig használhatóak. Lehet átfedés a csoportok között és ennek megfelelő termékek szintén találhatóak az üzletekben. Ezek a gyerekülések akár 4 éves korig is használhatóak csecsemőkortól és az évek múlásával, menetiránnyal megegyezően is beköthetőek.

Aztán következnek a 12 éves korig megfelelő, vagy a 150 cm-es magasságot elért gyerkőcök ülésrendszere, amelyek már csak az autó 3 pontos biztonsági övével rögzíthetőek. A leguniverzálisabb, legtöbb korcsoportot átfedő megoldások a 9 hónapos kortól 12 éves korig használható típusok.