Gyerekules
Vásárlás

Gyerekülés a sérülések ellen

Gyerekules
Gyerekülés

A gyermekek jóval érzékenyebbek, mint a felnőttek. Ez azzal jár együtt, hogy már egy kisebb ütődés hatására is komolyan megsérülhetnek. Emiatt nem lehet félvállról venni a gyerekülés használatát.

Néhány éve már a törvények is előírják, hogy a kicsiket nem szabad nélküle fuvarozni az autóban. Ennek oka, hogy a biztonsági öv nem nyújt elegendő védelmet. Baleset esetén, a nyaknál történik meg a húzódás, ami sajnos komoly sérüléseket okozhat.

Éppen ezért a szülőknek minél hamarabb gondolniuk kell a gyerekülés megvásárlására. Napjainkban már nem feltétlenül kell lejárniuk a lábukat, ha ki akarják választani a megfelelő modellt. Szerencsére a világháló alkalmat nyújt a nézelődésre. A gyerekulesszakaruhaz.hu weboldalon ajánlott körülnézni, ha vásárlásra kerül a sor.

A gyerekülés megvásárolható a Storchenmühle, a Besafe és a Römer kínálatából is. Mindegy, hogy a gyermek melyik korosztályba tartozik, mert a szülők biztosan megtalálják majd a számításukat. A kiválasztott modell általában rövid időn belül megérkezik.