Webáruház

Fűthető kesztyűt a fázós kezekre

Fűthető kesztyű
Fűthető kesztyű

Amikor beköszönt a tél és lehull az első hó, mindent szépnek találunk. Azonban ez az öröm nem tart sokáig, ugyanis kedvünket elronthatja a rettentő hideg. A fűthető kesztyű révén, könnyen át tudjuk vészelni a telet, hiszen egyrészt végtagjaink nem fognak fázni és ezzel az egészségünket is óvjuk.

Azoknál az embereknél, akik rendszeresen kesztyű nélkül mennek ki az utcára tél idején, könnyebben kialakulhat a reuma. Az átlagos, hétköznapi modellt nem kell a szemetesládába dobni, hiszen a fűthető kesztyű tulajdonképpen egy bélés, amit a másik alá kell felhúzni.

Ez a vékonyka réteg képes meleget kibocsájtani magából, védve az ujjperceket, körmöket és a kézfejet is. A fűthető kesztyű nem csupán akkor válhat hasznunkra, ha a boltig szaladunk ki, mert a rövid séták, horgászatok, síelések, tehát kinti aktív tevékenységek során is igénybe vehető.

Akkumulátorának köszönhetően, órákon át képes melegen tartani a kezünket. Tekintsük meg ezt a csodás terméket a www.futhetoruha.hu weblapon és rendeljünk magunknak is egy párat belőle!