Szolgáltatás

Ezek azok a vizsgálatok amikre nem sajnáljuk a pénzt

Vizsgálatok a Duna Medical Centerben
Vizsgálatok a Duna Medical Centerben

Mivel az egészség nagyon fontos, ezért feltétlenül menjünk el a szűrésekre! Ezzel igen sok gondtól kímélhetjük meg magunkat, hiszen időben fény derülhet az eltérésekre. Akár a Duna Medical Centert is felkereshetjük, ha nem akarunk várni a vizsgálatokra.

Az intézmény szívesen áll a rendelkezésünkre abban az esetben, ha ultrahangra lenne szükségünk. Szóba jöhet a mammográfia és az emlődiagnosztika is. Ne feledkezzünk meg a röntgenről sem, hiszen a segítségével könnyen feltérképezhetőek a csont deformitások.

Ha valamilyen eltérés észlelhető a testben, akkor sor kerülhet a citológiai mintavételre. Persze a Duna Medical Center másfajta vizsgálatokat is kínál, azonban a fent felsorolt lehetőségek a legnépszerűbbek.

Szinte bármilyen orvost felkereshetünk a modern intézményben, ezért feltétlenül tekintsük meg a honlapot! A bejelentkezésre telefonon vagy interneten keresztül van lehetőség a munkanapok során. A Duna Medical Center rövid időn belül fogad és végre képet kaphat bárki a test jelenlegi állapotáról.