Szolgáltatás

Egzotikus utak a kalandorok számára

Egzotikus utak
Egzotikus utak

Ha nyaralásról van szó, akkor a legtöbben tengerpartról, pálmafákról és finom koktélokról álmodoznak. Azonban, ma már egyre népszerűbbek az olyan egzotikus utak is, amelyek nem a luxusról és a fényűzésről, hanem például a kalandokról és a vadvilággal való ismerkedésről szólnak.

Kedvelt úti célt lett a Déli-sark, az Amazonas, a Halong-öböl, Costa Rica szörfparadicsomai, illetve a Kilimandzsáró is. Állat- és természetkedvelők körében a leginkább keresettek a Pura vida Costa Ricán, az elefánttábor Thaiföldön, a gorilla-les Ugandában, a szafari Tanzániában, a kutyaszánhúzás és a grizzlitúra Kanadában, illetve a bálna-les Panamában.

Ha felkeltették az érdeklődését az ilyen egzotikus utak, de nem tudja, hogyan lehetne részese egy ilyen különleges élménynek, akkor látogasson el az airtourist.hu weboldalra, ahol számos részletet megtudhat az egzotikus utak lehetőségiről és célpontjairól, illetve teljes körű segítséget kaphat a szervezésben is! Mondja el az elképzeléseit és az Air Tourist utazási iroda valóra váltja a legmerészebb álmait is!