Webáruház

Diavetítő, mesenézés káros hatások nélkül

Régi diavetítő
Régi diavetítő

A mesék a kicsik életének nagyon fontos részét képezik, de sajnos a mai modern változatok annyira a képernyő elé kötik őket, hogy alig lehet elrángatni előle. Amennyiben szeretne valami köztes megoldást, amivel nem szakítja el a lurkót a mesék világától, de ugyanakkor nem roncsolja a szemét és nem zárja el a külvilágtól, akkor tegye próbára a diavetítő erejét!

Hiszen remek szórakozás volt számunkra is ez a kissé elfeledett szerkezet. Mutassa meg gyermekének, hogy miként lehetett számítógép és LCD képernyős tv nélkül mesét nézni és higgye el, garantált lesz a siker! A falra vetített klasszikus vagy az újabb mese varázsa megteszi a hatását.

Ráadásul a diavetítő révén, közös programot is csinálhatnak a mesenézésből, hiszen még kell a segítség az üzemeltetésnél és az olvasásnál is. Így a szülők nosztalgiázhatnak egy kicsit és a csöppségeknek pedig remek szórakozási lehetőséget nyújtunk a régi idők mesegyárával. Ön is tenne egy próbát? Akkor a www.jatek-webaruhaz.hu diavetítő kínálata a segítségére lehet!