Szolgáltatás

Betonfestékek széles skálája

Betonfesték

Ha a kültéri javítási folyamatokról van szó, fontos olyan alapanyagot választani, ami kiválóan prezentálja a magas színvonalat, hiszen a tökéletes minőség nélkül a végeredmény sem lesz kielégítő. A könnyen tisztítható és súrolható betonfesték páratlan megoldás, ha a kinti objektumokat szeretné kezelni. A beton tipikusan az a felület, amelyik komoly sérüléseknek van kitéve, akár kültéri, akár beltéri felszínről beszélünk.

Ilyen káros tényezők az időjárás viszontagságai és a különféle szennyeződések, ezért fokozottan kell figyelni a beton ápolására és karbantartására. A Festékaréna kínálatában megtalálható betonfestékek valóságos garmadája várja az érdeklődőket, a fényestől kezdve egészen a matt hatású termékekig.

A kiadós, könnyen kezelhető betonfesték száradási ideje maximum 6 óra, a következő réteg felvitele pedig 24 óra múlva javasolt. Abban az esetben, ha úgy dönt, nem vesz igénybe profi segítséget és egyedül kezdi el a festést, választhat az ecsettel, illetve a hengerrel történő felhordási módok közül.