érintőceruza
Webáruház

Az érintőceruza legfontosabb előnyei

érintőceruza
Érintőceruza mobileszközökhöz

Amikor az Apple bemutatta az első érintőképernyős iPhone-t, felbukkant az a bizonyos stylus is. Habár manapság már nem annyira felkapott az érintőceruza, tagadhatatlan, hogy sok esetben fontos szereppel bírhat. Bizonyos feladatok esetén az érintőképernyőn az ember nem tud boldogulni a mutatóujjával, főleg írás vagy rajzolás esetén.

Tablettnél is pontosan ez a helyzet, hiszen szinte lehetetlen vékony vonalakat húzni. A kellemetlen szituáció nagyon sok művésznek és a festés rajongóinak is ismerős, amikor egy kecses szemöldök helyett egy vastag csík jelenik meg. Ezzel szemben a speciális tollal kreált vonalak vékonyak és finomak.

De hosszabb szövegek írásakor is gyakran gondolnak az okostelefon tulajdonosok arra, hogy milyen jól jönne az adott helyzetben az érintőceruza. Manapság már kiment a divatból, és nem igazán lehet találni olyan mobiltelefont, amihez hozzátartozik ez. Akinek azonban szüksége lenne rá, örülhet, hiszen megvehető külön is az Árumánia shopban. Itt temérdek kütyühöz beszerezhető a tökéletesen passzoló kiegészítő.

Nagyon praktikus a fali szerszámtartó

A szerszámoknak mindig könnyen hozzáférhető, biztonságos helyet kell biztosítani. A különféle kialakítású fali szerszámtartó segítségével akadálymentesen oldható meg a legtöbb kézi tartozék tárolása. A legegyszerűbb fajták közé sorolható a sima léc, amelyik maximum nyolc kellék tárolására alkalmas.

Fogók, kalapácsok, dugókulcsok rendezett elhelyezése is megoldható ezzel. De, az egyedileg beállítható befogó pofáknak hála, a legkülönbözőbb méretű és fajtájú szerszámok is tárolhatók rajta. Manapság a legkedveltebb típus a mágneses fali szerszámtartó. Kézközelben és stabilan tarthatók a legegyedibb kiegészítők ezen.

Talán az egyetlen negatívuma abban rejlik, hogy csak legfeljebb fél kilós eszköz tartható rajta. Szerencsére a teherbírás növelhető, ha két darab mágnestartó kerül egymás mellé. A profi, falra szerelhető kiegészítő számos szakember mindennapjait könnyebbé és egyszerűbbé teheti. Műhelyekből, garázsokból és sok építkezésről semmiképp sem hiányozhat.