Szolgáltatás

Az analóg kábeltv szolgáltatás Magyarországon

Analóg kábeltv
Analóg kábeltv

Mint ahogyan mindenhol szerte a nagyvilágban, úgy Magyarországon is igen fontos szerepet tölt be a televíziózás az emberek életében, sőt, már-már szerves részét képezi annak. A legismertebb szolgáltatók egyike, az Invitel analóg kábeltv szolgáltatása igazán remek kikapcsolódási lehetőséget nyújt a család minden tagjának.

Ez egy nagyszerű lehetőség, mivel ezzel a módszerrel megbízható kép- és hangminőségre, változatos tévé csatornákra, rádiócsatornákra lehet szert tenni, emellett pedig azok, akik előfizetnek az Invitel szolgáltatásaira, egy háztartáson belül akár több készüléken is igénybe vehetik azt. Háromtípusú analóg kábeltv programcsomaggal rendelkeznek, amelyek között a leendő ügyfelek kedvükre válogathatnak.

Az Analóg Információs csomag a közszolgálati és helyi, magyar nyelvű csatornákat tartalmazza, az Analóg Alap csomag már ennél szélesebb műsorválasztékkal rendelkezik, az Analóg Családi csomag pedig a család minden tagjának tartogat olyan műsorokat, amelyek biztosan elnyerik a tetszésüket.