Vásárlás

Aquasana konyhai víztisztító a tiszta csapvízért

Aquasana konyhai víztisztító

Köztudott, hogy a szervezet működéséhez elengedhetetlen a megfelelő mennyiségű víz fogyasztása. Az Aquasana konyhai víztisztító pedig rendkívül nagy segítség ebben, hiszen általa szinte bármilyen minőségű víz könnyedén finommá és szennyeződésektől mentessé varázsolható.

Azonban, mint minden készüléket, ezt is kell néha tisztítani, alkatrészt cserélni benne és hasonló feladatokat elvégezni. Ez azonban nem annyira időigényes vagy bonyolult művelet, mint ahogyan azt az ember elsőre hinné.

Az egyik ilyen teendő például a szűrőcsere, amire mikrobiológiai és vízkémiai okokból feltétlenül szükség van. Az Aquasana konyhai víztisztító szűrőjét elég csupán hat havonta kicserélni ahhoz, hogy mindig tiszta csapvízhez juthasson hozzá.

Az eszköz ráadásul most hatékonyabb, mint valaha, köszönhetően a három lépcsős szűrőtechnológiának, amivel képes kiszűrni a káros anyagok 95-99,5 százalékát. Aquasana konyhai víztisztító egy olyan beruházásnak minősül, amelynek az előnyeit sokáig élvezheti az egész család. Kattintson bővebb információért!