Webáruház

A tisztavíz a minőségi élet feltétele

Tisztavíz

A szervezetünknek nélkülözhetetlen folyadékbevitel mennyisége és minősége nagyban meghatározza az egészségi állapotunkat. Méregtelenítő folyamatainkhoz, energikus és hatékony működésünkhöz tisztavíz fogyasztására van leginkább szükségünk. Mivel a májunk 96%-a, a testünk 70%-a és az agyunk 75%-a vízből áll, megkérdőjelezhetetlen ennek fontossága.

Jó minőségű tisztavíz előállítására megbízható és fejlett technológiai háttérrel támogatott vízszűrő berendezések kínálnak számunkra megoldást. Ezek a készülékek felszerelhetőek központi vagy külön csapra telepíthető konyhai szűrőként, de zuhanyhoz is. Nagyfokú hatékonysággal vonják ki a csapvízből a szerves vegyületeket, a gyógyszermaradványokat, a klórt, a nehézfémeket.

Viszont, aktív szénnel történő tisztítás esetén, a tisztavíz a szükséges ásványi anyagokat továbbra is tartalmazni fogja. Az Aquasana pedig pontosan egy ilyen eljárás alapján működő vízszűrő berendezés, ami professzionális, biztonságos és gyorsan megtérülő befektetés minden háztartásban.