Webáruház

A mosódió több módon is felhasználható

Mosódió
Mosódió

Hazánkban már jó néhány évvel ezelőtt kezdtek ismertekké válni a környezetbarát mosó-, tisztító- és mosogatószerek. Mintegy tíz évvel ezelőtt történt valami, és a lakosság egyik része, elsősorban az akkor kisgyerekes családok, elkezdtek érdeklődni az egészségesebb, természetesebb élet után. Így került hazánkba is a mosódió, amely lehetőséget biztosít a környezetbarát mosásnak.

Aki egy kicsit mélyebben utánakeres, az megtalálhatja, hogy ebből a diófajtából mosogatószer és hajsampon is készíthető. Természetesen ez készen is megvásárolható, de házilag is nagyon egyszerűen elkészíthető.

Mindegyik mosódió csomag egy kis vászonzacskót is tartalmaz, amelybe a diókat belehelyezhetjük. Ugyanis a néhány dióhéj, amelyet egy-egy mosásnál használunk 2-3-szor is felhasználható. Ezért érdemes kis vászon zacskóban használni őket.

Aki a folyékony mosószert jobban kedveli, az a mosódió hájakat kifőzve elkészítheti a folyékony változatot. A szakértők szerint a folyékony mosószerek gazdaságosabbak. Ebben van némi logika, hiszen könnyebben oldódnak a vízben.

A mosódió több módon is felhasználható bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva