Webáruház

A kölesgolyó a nasik királya

Kölesgolyó
Kölesgolyó

A köles az egyik legősibb gabonaféle és számos fontos tápanyagot tartalmaz, ennek ellenére kevés magyar konyhában kap állandó helyet. Pedig a kölesgolyó egy igazán különleges, finom nassolnivaló, ami önmagában, gyümölcsökkel, yoghurttal, sőt, még fagyival is fogyasztható.

Nem csak azért kell beépíteni az étrendbe, mert egészséges és jó hatással van például fogyókúra idején, hanem tényleg élvezhető is. A www.noanweb.hu webáruházban BIO változatot lehet megvásárolni, ami a jelzésnek megfelelően, adalék és szennyeződésmentes, még a termesztés során sem érintkezett vegyszerekkel.

Ez azért fontos, mert így a kölesgolyó egészségmegőrző szerepét nem ellensúlyozzuk kémiai anyagokkal, amik akár többet árthatnak, mint amennyit a köles elfogyasztása révén segíthetünk. A lisztérzékenyeknek jó hír, hogy a kölesgolyó gluténmentes, így ők is nyugodtan ropogtathatják. Tehát ez a nasi senkinek nem okozhat problémákat, így bátran ráakasztható az egészséges jelző, ami finomságok terén elég ritkán állja meg teljes mértékben a helyét.