klíma tisztítás
Szolgáltatás

A klíma tisztítás és fertőtlenítés fontossága

klíma tisztítás
Klíma tisztítás

Számtalan légkondicionáló tulajdonosnak ismerős a készülék működésének első perceiben jelentkező kellemetlen szag. Ennek oka világos és érthető. Nem lehet túlbecsülni a rendszeres időközönként végzett klíma tisztítás fontosságát.

A berendezés működése során a hideg párologtatón kondenzálódik a nedvesség, a por a vízcseppekhez tapad és idővel zsír-, por- és egyéb parazita lerakódások keletkeznek a párologtató felületén és a levegő elosztó helyeken. Ezek viszont krónikus fáradtságot és fejfájást okozhatnak, valamint hozzájárulhatnak a megfázásos és allergiás betegségek kialakulásához.

Az általunk nyújtott klíma tisztítás szolgáltatás nemcsak a meglévő szennyeződések fizikai eltávolítását, hanem a készülék teljes felületének fertőtlenítését is tartalmazza speciális vegyi anyagok segítségével, amelyek biztonságosak az emberi szervezetre nézve.

Ez az összes ismert káros mikroorganizmus 90%-át elpusztítja a takarítás utáni 6 hónapig. Ezért javasoljuk a klíma tisztítást 6 havonta, még akkor is, ha a légkondicionáló felületén nincsenek szennyeződések.