Szolgáltatás

A defekttűrő gumi egy remek találmány

Defekttűrő gumi
Defekttűrő gumi

Senki sem szeretné, hogy amikor elindul otthonról és már jó távol jár, akkor egy defekt következzen be. Ez azonban gyakran előfordulhat, éppen ezért van pótkerék a csomagtartóban. Van azonban más megoldás is, mint a kerékcsere! Létezik már olyan speciálisan kifejlesztett defekttűrő gumi, ami a baleset után még 70-80 kilométer megtételét is lehetővé teszi.

Természetesen, már nem a megszokott sebességgel, de legalább nem enged le teljesen, így nem kell több időt elveszítsünk a cserével. A defekttűrő gumi minden esetben egy megerősített abroncs, amelyik szélesebb és masszívabb, mint a megszokott társai. Ebből kifolyólag aztán drágább is, viszont jobban tapad az úthoz, ami azt jelenti, hogy több fogyasztást okoz és gyorsabban kopik.

Mindezek ellenére, biztonságot ad, ami minden pénzt megér! A defekttűrő gumi egyszerűen megvásárolható az internetről is. Amennyiben szeretnénk még többet megtudni róla, akkor keressük fel bátran az autogumivasarlas.hu oldalt! Ha pedig elnyeri a tetszésünket a termék, akkor próbáljuk ki, mert megéri!