Szolgáltatás

A bojlis botok kényelmes tartásuak

Erős és ellenálló bojlis botok
Erős és ellenálló bojlis botok

Nem ritka eset, amikor úgy döntünk, hogy érdemes pecabotot váltanunk, vagy éppen csak beszerezni egy újat. A bojlis botok speciális technológiával készülnek, kimondottan azért, hogy ne csak a horgászt, de akár a halat is kíméljék a fogás körülményeitől. A pecások tudják, hogy melyek azok a tényezők, amelyeket érdemes figyelembe venni egy új eszköz vásárlása estén.

Amennyiben még nem vagyunk gyakorlott halfogók, nem árt tanácsot kérni egy olyan szakembertől, aki jól ért ehhez. A megfelelő súlyozás és a jó markolat sokat tud jelenteni, amikor egy kapitális hallal küzdünk. Képzeljük el, hogy a több kilós bottal próbáljuk fárasztani a 30 kilós halat! Biztosak lehetünk benne, hogy nemcsak a hal fog elfáradni, hanem mi is és lehet hamarabb.

A bojlis botok ezzel szemben, a méretükhöz képest nagyon könnyűek. Van olyan, amelyik összsúlya a fél kilót is alig éri el, mégis nagyon erős és egyben rugalmas. A markolat nem árt, ha olyan anyagból készül, amelyik csúszásmentes, mert a vízparton minden könnyen vizes lesz.