Webáruház

A BeSafe gyerekülést a természet ihlette

A legjobb ötleteket a természetből lehet meríteni, ahol elegendő idő, gyakran évezredek állnak rendelkezésre a dolgok tökéletesítésére. Innen merített ihletet a BeSafe gyerekülés tervezője is, amikor megálmodta az iZi Go elnevezésű termékcsoportot.

Ebbe a kategóriába a legkisebbeknek szánt babahordozók tartoznak, amelyek alakja szinte megtévesztésig hasonlít a tojásra. A cél pontosan ennek a tökéletes formának a felhasználása volt, amit maradéktalanul sikerül megvalósítaniuk.

Ennek eredményeként egy mutatós, ergonomikus, de ugyanakkor erős és biztonságot nyújtó termékcsoport született meg. Nemcsak szépek és robosztusak, de könnyen használhatóak is, nagyon könnyű betenni és kivenni az autóból.

A BeSafe gyereküléseknek ez a változata 0-13 kg közötti babák hordozására és szállítására alkalmas, megközelítőleg a születéstől kezdve a pici 1 éves koráig nyújt tökéletes biztonságot. Természetesen menetiránynak háttal szükséges a gépjárműbe kötni, amihez persze ISOFIX bázis megvásárlása is szükséges.