színesfém felvásárlás
Szolgáltatás

Szinesfém felvásárlás korrekt árakon

Színesfémeknek azokat a fém fajtákat hívjuk, amelyekben egyáltalán nincs vas, vagy csak elhanyagolható mennyiségben. Általában különböző ötvözetek előállítására használják ezeket, ezáltal jobb fizikai tulajdonságokkal rendelkező fémeket létrehozva. A színesfém felvásárlás jól jövedelmező üzletág, mivel ezek az anyagok jelentős értéket képviselnek.

Magyarországon a MÉH telepek hatáskörébe tartozik a színesfém felvásárlás, eladás esetén érdemes a lakóhelyünkhöz közeli hulladéklerakó telep kiválasztása. A Méhes Hulladék Kft. oroszlányi és tatabányai telephelyén a színesfém felvásárlás korrekt áron, hozzáértő szakemberek közreműködésével történik.

Fém hulladék leadás esetén a megbízható elszámolást államilag hitelesített mérleg segíti, ami minden MÉH telepen előírás. Mivel minden hulladékanyag különböző minőségű, az ár kalkulálásánál figyelembe veszik az adott anyag szennyezettségét, illetve vastagságát. Ajánlott a leadni kívánt hulladékot szétválogatni, ezzel elkerülve azt, hogy beszámításnál az olcsóbb árát vegyék figyelembe.

Használt akkumulátor leadás a MÉH telepen lehetséges

A gépkocsik működése szempontjából elengedhetetlen szerepet játszó akkumulátorok élettartama is véges. Egy kiszuperált akkumulátor azonban nem dobható pusztán a háztartási szemetesbe, de a parkokban, erdőszélen való elhelyezése is tilos és helytelen. A használt akkumulátor veszélyes a környezetre a benne található káros vegyi anyagoknak köszönhetően.

Ezért ajánlott a használt akkumulátor leadás, amire hazánkban sok erre kijelölt telepen van lehetőség. Itt a leadott akkumulátorokat szakszerűen és biztonságosan tárolják, majd biztosítják a megfelelő újrahasznosítását. A környezet védelmén kívül a használt akkumulátor leadás némi pénzt is hozhat a konyhára, ugyanis a MÉH telepek egyedileg meghatározott átvételi árakkal dolgoznak.

A Méhes Hulladék Kft- oroszlányi és tatabányai telephelyén az erre kifejlesztett tároló konténerekben gyűjtik a régi akkumulátorokat, ezzel is nagymértékben hozzájárulva a környezetvédelemhez. A leadással kapcsolatos részletekről érdemes a cég honlapján tájékozódni.