Forráscentrum
Szolgáltatás

Mit csinál egy pályázatíró?

Forráscentrum
Forráscentrum

Vannak olyan kis-, középvállalkozások, nagyvállalatok, közhasznú vagy civil szervezetek, amelyek fejlesztési költségeik gyakran igen tekintélyes részét magyarországi vagy uniós pályázati alapokból szerzik meg. De a pályázatokat egyáltalán nem könnyű megnyerni, ehhez nem elég a megfelelő indok vagy a jó szándék, hiszen szakember segítségére van szükség. A Forráscentrum szerint „a pályázatíró feladatköre lényegileg egyszerű, maga a munka mégis igen komplex és bonyolult szerteágazó ismereteket és nagy precizitást megkövetelő állás”.

A szakértő nagyon pontosan és profi módon állítja össze a dokumentációt annak érdekében, hogy az illetékes bizottság tetszését elnyerje. A bizottságnak sincs könnyű dolga, mert esetenként több száz vagy több ezer pályázat közül kell kiválasztania azt az egyet vagy párat, amelyiknek végül a támogatási összeget juttatja. Egy jó pályázatírónak minden esetben az a célja, hogy támogatáshoz juttassa a pályázót egy adott projekt megvalósítása érdekében.

A szakértő mindig figyelmezteti az ügyfeleit a pályázatok kötöttségeire, hátrányaira. Egy szakképzett, alapos pályázatíró segítségével nagyobb esélyekkel indulhat minden pályázó, könnyebben érvényesül a hatalmas konkurencia ellenében. Ha Ön is úgy döntött, hogy megragadja az alkalmat és ehhez profi pályázatírót keres, akkor célszerű a Forrás Centrum Kft. munkatársaihoz fordulnia. A pályázatíró munkája nem csupán a dokumentum összeállítását jelenti, hanem már a megfelelő pályázatok kiválasztásánál elkezdődik.

Azért is érdemes szakemberrel elkészíttetni a dokumentációt, mert ő figyel arra, hogy az ne legyen hiányos és megfeleljen a formai követelményeknek. Ugyanis rengeteg pályázatot utasítanak el az említett hiányosságok miatt. Ha már belevág valaki ebbe a dologba, akkor miért kockáztatná meg, hogy a bizottság elutasítsa azt, ha van lehetősége professzionálisan elkészített dokumentációt a bizottság elé tárni? Nem is kell, hiszen az említett cég pályázatíró munkatársai nagyon szakszerűen járnak el, sikerre vihetik a pályázó törekvését.

Mit csinál egy pályázatíró? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva