Webáruház

Hitachi gépek minden szakembernek!

Hitachi gérvágó

Itt az ideje bekeményíteni és félretenni a silány eszközeinket, amik csak bosszúságot okoztak, alig volt valami hasznuk. A Hitachi gépek erőfölénye vitathatatlan, mert olyan nagyszerűen lettek kivitelezve, hogy páratlanná teszik ezeket a piacon. A gyártó nagy sikernek örvend a világ minden részén, kis hazánkat is beleértve. Mindegy, milyen munkáról legyen szó, hiszen a Hitachi gépek bármire alkalmazhatóak.

Érdemes az otthoni barkácsoláshoz is ezeket választani, hiszen sok esetben az egyszerűnek tűnő feladatok is megkövetelik a praktikus működést, az erőt és a precizitást. Többek között ezekben igazán kimagaslóak a Hitachi gépek, és ezen tulajdonságok ötvözetéből lehetnek ennyire kiválóak. A cég igyekezett minden területet és felhasználói igényt lefedni, ezért nem csoda, hogyha sokaknak kizárólag Hitachi gépek képezik a szerszámarzenálját, és sok nagyobb vállalat is ezekre esküszik, kizárólag ezt a márkát rendeli a munkásai részére.

Ritkán romlanak el, és nem igényelnek különösebb karbantartást. Ezért biztosak lehetünk benne, hogy nem fognak cserbenhagyni a munka kellős közepén. Egy fúrókalapáccsal dolgozni nem kis feladat, és nagy erőkifejtésre van szükség, amit lehetővé tesz az SDS fúrószár, hiszen ezzel bátran nekieshetünk még a legkeményebb betonnak is, az sem fogja megállítani. Olyan fejjel van ellátva, ami ellenáll a hőnek, ezért a túlmelegedés sem tesz kárt benne.

A villanyvezetékek kivésése nagyon megterhelő, mert hosszú csatornákat kell kivájni ilyenkor, adott esetben a betonfalakban, ami nem lenne lehetséges SDS fúrószár nélkül. Egy hagyományos modell, sajnos, elég hamar csődöt mond, hiszen eltörhet vagy elkopik, ami ellehetetleníti a munkát. Az SDS fúrószár azonban remekül bírja a strapát, és alkalmas lesz a többszöri használatra. Könnyedén dolgozhatunk ezzel, főleg akkor, hogyha egy minőségi Hitachi fúróba helyezzük. Nem csak a szerszámgépekre kell fektetnünk a hangsúlyt, a tartozékok is nagy szerephez jutnak ilyenkor úgy, mint az SDS fúrószár, amelyet a szerszamgepwebshop.hu oldalról szerezhetünk be.