Dyson Airwrap
Webáruház

Dyson Airwrap a tökéletes stílusért

Dyson Airwrap
Dyson Airwrap

Búcsúzzon el a száraz és hőtől károsodott hajtól! A Dyson Airwrap hajformázóval mindez már nemcsak álom. Az intelligens érzékelővel ellátott készülék, ami másodpercenként 40-szer méri a levegő hőmérsékletét, gondosan fenntartja a hőt, hogy megakadályozza a rendkívüli hőhatást a kompromisszumok nélküli szárítás és formázás érdekében.

Amikor valahová gyorsan szeretné elérni, örökké tarthat a szárítás, majd a frizura formázása. A nedves haj kezelésére tervezett Dyson Airwrap az erőteljes légáramlást és a gondosan ellenőrzött hőt ötvözi, hogy egy lépésben szárítsa és formázza a tincseket.

Attól függően, hogy göndör, hullámos, sima vagy egyszerűen száraz hajra vágyik, a készülék tartozékai között bármilyen stílushoz és hajtípushoz illeszkedő kiegészítőt megtalálhat. Miután a frissen mosott haját megszárította az előformázó szárítóval, válassza ki a készletben lévő tartozékok egyikét, hogy teljesebbé tegye a megjelenését! Soha nem volt ilyen egyszerű elérni a tökéletes szalonhatást, mint most, a Dyson Airwrap révén!

Dyson Airwrap a tökéletes stílusért bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva