dézsa fürdő
Webáruház

Dézsa fürdő skandináv fenyőből

dézsa fürdő
Dézsa fürdő

Termékeink fő alapanyaga a skandináv országokból importált fenyő. Az ilyen nyersanyagból készült cikkek kivételesen szép erezetmintával rendelkeznek, így az otthonában luxuskivitelben élvezheti a dézsa fürdő nyújtotta kényeztetést. Ez a faanyag az északi, hideg időjárásnak ellenálló, hosszú élettartamú, a terület földrajzi fekvése miatt pedig erős szerkezetű, sűrű szálú.

Észak-európai erdőkben egyenletes a csapadékellátás, ami kiváló minőségű fürdődézsák gyártását teszi lehetővé. Ezek többféle típusban készülnek, így mindenki megtalálhatja közöttük az igényének leginkább megfelelőt. A dézsa fürdő kellemes időtöltést biztosít az egész családnak, időjárástól függetlenül.

Választhat kültéri vagy beltéri kivitelt, amelyeknek belső kialakítása kérhető polipropilén lemezből, üvegszálas műgyanta borítással vagy speciális medence fóliával. A tökéletes kikapcsolódás érdekében, rendelhet elektromos rendszerrel vagy kályhával fűthető típust. Az egyedi elképzeléseket kielégítő dézsa fürdő segítségével bármikor ellazulhat, relaxálhat.