Webáruház

Asztalos szerszámok helyes kiválasztása

Asztalos szerszámok

A szakember egy adott bútordarab, vagy használati tárgy elkészítése során rengeteg alkatrészt alkalmaz. Az asztalos szerszámok igénybevételével dolgozik, így precíz, minőségi munkát végez.

Ehhez fűrészeket, vésőket, gyalukat, fúrókat, valamint reszelőket használ. Szettben is megvásárolhatja a különböző kisebb segédeszközöket, amelyek mindenképp megkönnyítik a munkavégzést. Ilyen például a derékszög készlet, amelyet minden szakember örömmel fog használni a munkálatok során. Ezzel a mérési feladatokat láthatja el. Fadobozban találhatók ezek az elemek, így még ajándék gyanánt is tökéletesek.

Legfőbb jellemzőik a következők: rozsdamentes acél szárral, sárgaréz ütközővel, dupla eltolt milliméter skálával, stabil négy pontos rögzített nyelvvel és markolattal rendelkeznek. Az asztalos szerszámok úgy lettek kialakítva, hogy hosszú időn keresztül a segítségére legyenek. Minden profi mester nélkülözhetetlen kellékei. Minőségi munkát, csak és kizárólag minőségi eszközökkel adhatnak ki a kezük közül.