Szolgáltatás

A röntgensugár nélküli gerincvizsgálat

A gerincvizsgálat pontos
A gerincvizsgálat pontos

Minden ember tudja, hogy a hátgerinc központi és nélkülözhetetlen eleme a test felépítésében. Sérülése vagy túlzott megerőltetése igen komoly problémákat vonhat maga után. Egy gerincvizsgálat abban segít Önnek, hogy a már régebben kezdődő, de eddig még ismeretlen betegségére is fény derüljön.

Az emberiség jelentős aránya szenved valamilyen gerincbetegségben, ezek közül is a leggyakrabban előforduló a gerincferdülés és a csigolyák közötti ízületek kopása. Érdemes szakorvoshoz fordulni, ám ránézésre nem tudja megmondani belső problémáinkat. A Backscan egy olyan jelenkori készülék, ami gyors és egyszerű, csupán 5 percig tart, ráadásul mentes a sugárzástól.

3D megjelenítésű képet ad, amivel megkönnyíti a szakorvos dolgát. Teljesen biztonságos, maximális pontosságú gerincvizsgálat az eredménye. 3 különböző pozícióban méri a gerincoszlopot, 1 fok pontosságú eredménnyel. A Backscan segítségével a lehető leghamarabb elkezdheti kezelni az esetleges gerincbetegségeit, hogy mihamarabb újra fájdalommentesen élvezhesse az életet.