Webáruház

A Mentőexpedíció nagy kedvenc

Mentőexpedíció
Mentőexpedíció

Napjainkban nem csupán a mozivásznon élvezhető egy-egy alkotás, hanem akár otthon is. A Mentőexpedíció igen népszerű film és kedvező áron az internetről is megrendelhető. Nagyon izgalmas alkotás, amiben a főszereplők között ott van Matt Damon, Jessica Chastain, Kristen Wiig.

A film középpontjában egy űrhajós áll, akit társai halottnak gondolnak így elhagyják a Marsot. A főhős így teljesen magára marad, ezáltal a magányos küzdelmét figyelhetik végig a nézők. Mark Watney mindent megpróbál a túlélése érdekében, közben nagyon bízik a segítség megérkezésében.

A társai fel is fedezik, hogy életben van, igyekeznek a megmentésére sietni, de számos akadályba ütköznek. Akik kedvelik a sci-fi alkotásokat, nekik érdemes megtekinteniük a Mentőexpedíció filmet. A magány, az elkeseredettség, a kiszolgáltatottság érzését lehet tapasztalni az események során. A végtelen küzdelem során, amin egyedül megy át a Mentőexpedíció főhőse, rengeteg érzést él meg vele együtt a néző is. A dvdbluray.hu oldalon további információkat kaphat erről az alkotásról.