certina óra
Webáruház

A kiváló minőségű Certina óra

Grenchen város, Svájc, az 1800-as évek vége – ahol megnyílt egy kis alkatrészeket gyártó üzlet, a Kurth testvérek által. Így kezdődött az elegáns és letisztult Certina óra története. A fivérek kézzel állították elő az óraszerkezeteket és 8 év alatt elérték, hogy a saját óraszerkezetük kerüljön bele az általuk készített órákba.

Évről-évre jobb minőségű termékeket állítottak elő és fontos volt számukra, hogy minél extrémebb körülmények között is precízen működjenek az általuk készített szerkezetek. Egyre több új modell és széria jelent meg a testvérek keze által, majd a sportosság is bekerült a készletükbe. A név, amit a cégüknek adtak, egy latin szó ihlette és a jelentése az, hogy „biztos”.

Ehhez mérten, a Certina óra is biztos és megbízható. Lehet, hogy a név nem tűnik ismerősnek, ettől függetlenül a színvonala miatt simán megállja a helyét a nagyobb márkák mellett. Manapság már automata, ütésálló és vízálló óráik is vannak, így ajánlott, hogy akinek számít a magas színvonal és a megbízhatóság, az a Certina óra mellett tegye le a voksát.

A kiváló minőségű Certina óra bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva