nem hivatalos oldal

Webáruház

Huawei P30 Pro tok szilikonból legyártva

Telefontokok széles kínálata

Telefontokok széles kínálata

Az okostelefonokban igazán nagyszerű, hogy számos funkcióval rendelkeznek, az életünk minden területén szükségük lehet rájuk. Munkaügyben hasznát vehetjük az irodai alkalmazásoknak, szórakozáshoz különböző zenelejátszó és videó megosztó alkalmazások állnak rendelkezésünkre.

A telefonunk kiegészítőjétől, mint amilyen a Huawei P30 Pro tok is, hasonló multifunkcionalitást várunk el. A Huawei P30 Pro tok lehet persze egyszerű is, sima szilikon, ami elnyeli a rezgéseket, óvja a készüléket az ütésektől, karcolásoktól.

Olvasd tovább

Magabiztos megjelenés az alakformáló harisnya révén

alakformáló harisnya

Alakformáló harisnya

A téli időszakra jellemző réteges öltözködés remekül elrejti az ünnepek alatt felszaladt plusz kilókat, azonban, ahogy kezd egyre jobbra fordulni az idő és előkerülnek a lengébb, alakot követő ruhák, sok hölgy kétségbeesik, hogy mi történt az alakjával a hideg hónapok alatt.

Ilyenkor azonnal nekilátnak fogyókúrázni, keményen sportolni, illetve alakformáló harisnya nélkül nem vesznek fel olyasmit, ami kicsit is többet mutat. Ezzel nincs is baj, hiszen ha valami tud dobni egy kicsit az önbizalmukat, akkor azt használni kell, de hosszútávon mégis az a legjobb, ha folyamatosan odafigyelnek magukra és az alakformáló harisnya nem a tényleges hurkákat kell eltakarja, csak apró finomításokat végez. Olvasd tovább

A szőnyegek a fürdőszobákba is megfelelnek

Dekoratív szőnyeg

Dekoratív szőnyeg

A nappalik, a hálószobák, az étkezők és a gyerekszobák mellett, a fürdőkben is jelen vannak ezek a kellékek. A szőnyegek dekoratívak és kiemelkedően jó szolgálatot tesznek.

A fürdőszobába való darabok esetében megfontoltan kell dönteni. Fontos, hogy ez a típus biztonságos legyen. Ez azt jelenti, hogy olyat válasszon, ami csúszásmentes, így a sérüléseket el lehet kerülni. Minden helyiségbe eltérő méretű, formájú és színű kiegészítőt szerezhet be. A kör, a kocka, a rombusz mellett, a téglalap alakú szőnyegek is népszerűek.

Olvasd tovább

Többféle kapálógép van a webáruházban

Praktikus kapálógép

Praktikus kapálógép

A kapálás kétségtelenül az egyik legfontosabb kerti munka, aminek egyik célja a talaj nedvességének megőrzése. Ahhoz, hogy ez könnyű és kellemes kerti elfoglaltság legyen, szükséges a kapálógép.

A technika fejlődésével egyre több olyan kerti gép áll a gazdák rendelkezésére, ami megkönnyíti még a nehezebb és időigényesebb munkálatokat is. Egy nagyobb teljesítményű kapagép alkalmas a méretesebb földterületek gyors és könnyű megművelésére is. Természetesen egy kisebb kerthez nem kell szuper-erős kapálógép. Olvasd tovább

Dézsa fürdő skandináv fenyőből

dézsa fürdő

Dézsa fürdő

Termékeink fő alapanyaga a skandináv országokból importált fenyő. Az ilyen nyersanyagból készült cikkek kivételesen szép erezetmintával rendelkeznek, így az otthonában luxuskivitelben élvezheti a dézsa fürdő nyújtotta kényeztetést. Ez a faanyag az északi, hideg időjárásnak ellenálló, hosszú élettartamú, a terület földrajzi fekvése miatt pedig erős szerkezetű, sűrű szálú.

Észak-európai erdőkben egyenletes a csapadékellátás, ami kiváló minőségű fürdődézsák gyártását teszi lehetővé. Ezek többféle típusban készülnek, így mindenki megtalálhatja közöttük az igényének leginkább megfelelőt. A dézsa fürdő kellemes időtöltést biztosít az egész családnak, időjárástól függetlenül. Olvasd tovább

Ovis hátizsák a csöppség ízlése szerint

Ovis hátizsák

 

Nagyon gyorsan nőnek a gyermekek, alig születtek meg és máris óvodába indulnak. A fontos kellékek közé tartozik az ovis hátizsák, amiben a csöppség magával viheti a holmikat, amelyekre napközben szüksége lehet. Ilyen például a kulacs, a kedvenc plüssállat, zsebkendő stb. Tündériek az apróságok, amikor ovis hátizsákkal a hátukon indulnak el, hogy új barátokra és ismeretekre tegyenek szert.

Ez a hátizsák általában könnyű, de erős, vízhatlan anyagból készül, a háta és a vállpántja szivaccsal bélelt. Ugyanakkor nemcsak óvodába járáshoz, hanem utazáshoz, kiránduláshoz is nagyon praktikus termék. Kislányoknak és kisfiúknak kiváló minőségű ovis hátizsák kapható a taskagaleria.hu webshopban, tehát innen éri meg beszerezni ezt a nélkülözhetetlen kelléket. Olvasd tovább

Kültéri elektromos roller első kerék meghajtással

Elektromos roller

Szeretne a gyermekének egy biztonságosan használható, speciális fékrendszerrel felszerelt eszközt ajándékozni? Az első kerék meghajtással és erős vázzal szerelt elektromos roller rendkívül jó választás, hiszen szilárd hátsó fékkel készül. Ennek köszönhetően a megállás biztonságosan és pillanatok alatt megtörténik.

Természetesen a megfelelő óvintézkedéseket és a speciális felszereléseket mindenképpen viselni kell a roller használata közben. Idetartozik a láb- és karvédő, valamint a bukósisak. A roller maximális teljesítménye, amit egyetlen töltéssel meg tud tenni, 25-30 km. A Lithium akkumulátor gyorsan feltöltődik, ráadásul kisebb sebesség esetén, még hosszabb utat megtehet vele a lurkó. Olvasd tovább

Hol találja meg a jó könyveket?

Jó könyvek

Amennyiben a mindennapok során gyakran keríti hatalmába a kínzó unalom, akkor bizonyára egyetért azzal a kijelentéssel, hogy jól jön néhány izgalmas olvasmány tartalékba, amiket bármikor elővehet. Ha már csak arra kíváncsi, hogy hol találhatóak a jó könyvek, akkor most megkaphatja a választ a kérdésére.

Csupán át kell kattintania a Book24 webáruház oldalára és máris a szeme elé tárulnak a jobbnál-jobb alkotások. A gazdag választék elengedhetetlen ahhoz, hogy az ízlés-világának megfelelő köteteket tudja megvásárolni. Ellenkező esetben könnyen megeshet, hogy a beszerzésre kerülő termékek hiába jó könyvek, mégis a fiók mélyére kerülnek. Olvasd tovább

Gravírozott ajándékok a cég sikeréért

Gravírozott ajándék

Bizonyára már sokat hallott a reklámajándékokban rejlő lehetőségekről, amiket minden vállalkozónak ki kell használnia annak érdekében, hogy új ügyfeleket, illetve vásárlókat találjon. Talán nem is gondolná, hogy többek között a gravírozott ajándék is kiválóan alkalmas a termékek, szolgáltatások népszerűsítésére.

Legyen szó egy esztétikus kivitelezésű tollról, üvegnyitóról vagy kulcstartóról, bármelyik alkalmas lehet arra, hogy igényesen közvetítse a cég üzenetét. A korábbi tapasztalatok azt mutatják, hogy azok a vállalkozók, akik a gravírozott ajándékok beszerzése mellett döntöttek, nem bánták meg a választásukat. Olvasd tovább

Különleges, egyedi reklámajándék nők számára

Reklámajándék nők számára

Úgy tartják, hogy a hölgyeknek könnyebb ajándékot vásárolni, így ha egy cégnek elsősorban a szebbik nem tagjai képezik a vásárlói kört, akkor talán akkor egyszerűbb az illetékesek dolga, ha a meglévő vagy éppen potenciális klienseket szeretnék meglepni.

Tény, hogy a reklámajándék nők számára olyan apróság is lehet, aminek a férfiak nem feltétlenül örülnének, így ha ebből a szempontból vizsgáljuk a dolgot, akkor elmondhatjuk, hogy a hölgyek megörvendeztetése nem okoz akkora fejtörést, mint az uraké. Például ékszer, lakberendezési eszköz, de akár bonbon, sütemény is lehet a reklámajándék nők számára, hiszen ezeknek egyikük sem tud ellenállni. Olvasd tovább