nem hivatalos oldal

Babzsák régen és most

Babzsák

Babzsák

Az ülőalkalmatosságok ezer fajtája létezik már, a kisszéktől kezdve a hokedlin keresztül a masszázsfotelig. Ha viszont jobban megfigyeli, akkor ezek mind ugyanoda összpontosítják a terhelést a használatuk során. A babzsák fotel előnyeit napjainkban kezdik kiaknázni az emberek.

Ez egy olyan strapabíró anyagból készült fotel, amely régen ugyan tényleg babbal volt töltve, ma már inkább hungarocell golyók segítségével teszi kényelmessé az ülést. Sokkal higiénikusabb, antibakteriálisabb és antiallergénebb, mint a régen használt bab.

Ugyanakkor könnyebb is. A babzsák fotelt a felnőttek éppúgy kedvelik, mint a gyerekek. Ennek az oka az, hogy használata során teljes szélességében alátámasztja a testet, így kiváltképpen kényelmes lehet akár a hosszabb ülés is.

Egy mozimaratonhoz, olvasáshoz vagy beszélgetéshez ideális hely lehet. Ha van hozzá bátorsága, akkor akár a nappaliját is babzsák segítségével rendezheti be az unalmas kanapék helyett. Ezáltal sokkal vidámabban és felszabadultabban viselkedhetnek a vendégei, mint egy klasszikus nappali szobában.

Print Friendly, PDF & Email